29 Okt - Nervös

Hjalmar börja vid halv 8, så ja har suttit i skolan ett tag nu.
Fösta dan i varmköket i tvåan, nervös kan jag lova.
Känns som att man har glömt bort allt.
27 Okt - I belong to you

Jag saknar honom, även fast han är borta i en pyttestund, även fast jag vet att han kommer tillbaka om en lång stund. Snart ett och ett halft år, eller igentligen mer har vi vart med varandra i stort sätt varje dag. Det händer högst och då menar jag verkligen högst en gång i månaden att vi inte sover med varandra (förutom på loven)
Jag saknar honom. Jätte mycket.

05 Okt - Var är min bil?

Jag önskar att jag hade en bil och ett körkort så jag bara kunde åka och ta kort vart jag ville. För det är inte kul att ta kort här hemma just nu. Jag vill till stranden och ta kort. Dum som jag är säger jag inte till Hjalmar att han skall köra mig, även fast han skulle göra det bara jag bad honom. Men jag vill inte tråka ut honom. För efter fem min skulle jag få en jätte utråkad älskling bredvid mig.

Hade jag vart smart hade jag jobbat nu, så jag kunde få lite pengar.
Men, istället sitter jag och ser på tv och kollar på bloggar.
Bra där Anna, men jag gillar det.


05 Okt - Börjar klockan 09:00

Jag sitter i datasalen helt själv. Foto A börjar klockan nio för att vår lärare är bortrest och vi skall se på film. Så ist för att sluta en timme tidigare börjar vi en timme senare. Så nu sitter jag i datasalen och skall försöka fixa med bloggen, de jag inte klarade i lördags. Får se om det går bättre i dag.

När jag har slutat skall jag springa ner på stan och köpa ett par skor. För dom jag har nu är helt sönder. Så om det inte blir nya skor nu, kommer jag få ont i mina fötter av köld!


04 Okt - Hatar och älskar hösten på samma gång


Jag älskar att man kan sova med duntäcket utan att svettas ihjäl, att man kan ta på sig massa mysiga halsdukar och kläder. Alla fina färger på trädena, att man kan sitta inne och se ut när det regnar och blåser.
Men jag hatar alla tankar och att man är så trött hela tiden.


Jag är vaken, vaknade vid 8. Nu sitter jag och kollar om det finns nå mysiga sängkläder.
Önskar jag hade en dubbelsäng och massa pengar.


03 Okt - Framkalla bilder.

Jag borde gå igenom alla mina bilder, redigera och sedan framkalla. Till scrapbooking och till ett album. Det kommer ta tid. Det jag är rädd för är att jag inte kommer orka redigera alla så att jag gör det lite sådär halv bra.
Men men. Jag har kommit en liten bit på vägen iaf.

Förra gången jag skulle framkalla bilder så satt jag och beskärde alla så att dom var 11x15 i photoshop. Är det nödvändigt eller inte?


03 Okt - Det är inte kul när de inte går bra.

De va meningen att jag skulle se när Hjalmar spelar fotboll, men det regnar. Så jag har inte någon super lust med det. I stället sitter jag och försöker ordna med designen och det går inte bra. De enda jag har lyckats med under 3 timmar framför datan är att ta bort hela menyn, men nu skall jag bara få reda på hur jag skall fixa så att jag får kategorierna på de stället jag vill. Vi får se hur det går och hålla tummarna för att älsklingen inte släpper in några mål. (Fast skall jag vara helt ärlig håller jag mest tummarna för att han inte skall slå sig eller får skavsår så att han skall klaga hela kvällen och inte kan ligga som han vill sen när han skall sova ;) Jag älskar honom! )


RSS 2.0