29/3 - Lösdag.


image13


     

Har inte gjort så mycket mer än suttit och lekt i min bok hela dagen.

image12

We're still fighting it, we're still fighting it

När du fallar, orkra jag för två.
Jag vill verkligen att de skall vara så. Jag vill hjälpa dig att kämpa om allt skulle bli jobbigt. Men jag vet inte hur jag skall kunna göra de om jag inte får veta. Jag vet inte va jag skall göra för att de skall bli som de va förut. Jag vet inte vad jag skall säga, vad jag skall skriva, hur jag skall tänka eller vad jag skall göra för att de skall bli som de va så förut. För jag saknar de, jag saknar de så sjukt mycket. Jag skanar dig, jag skanat smsen, jag skanar att sitta uppe, jag saknar att höra dig sitte och sjunga med Lisa, jag skanar höra dig och pappa jävlas med varran. Jag skanar att va ute och gå med dig i timmar. Jag skanar vagnen vi låg på den lilla tiden du va här i sommras.

Dom har tatt bort den Tovaa, vagnen finns inte där längre, så jag kan inte ligga där i mörkrte med dig och titta på sjtärnorna. Och du är inte här, du har inte vart här på hur länge som hällst, så vi kan inte hitta nån nu vagn.

image10

Kommer du ihåg när vi bada i hamnen, kommer du ihåg när vi var inne i stan utan att kolla på klockan, kommer du ihåg när vi var ute och gick sådär super länge, när vi skrev bena fulla och inte kunde få bort de sen, alla gånger jag har gråtit i din famn, alla gånger du har gråtit i min famn. Jag vill inte att du skall glömma, jag vill inte att du skall försvinna, jag vill inte missa så mycket som vi gör nu, jag vill inte ha missat så mycket, och jag vill inte att nån annan skall ta min plats.
Jag vill inte lära känna dig igen, jag vill inte att du skall lära känna mig igen. För jag vill va med dig hela tiden, jag vill va med dig när du utvecklas, jag vill veta, jag vill höra.

image11

Jag är så jävla rädd att de inte blir som förut,
Jag är så jävla rädd för att de inte går att slå.
Jag är så jävla rädd för att sakna dig såhär
och jag är så jävla rädd för att du inte skall komma tillbaka.


and you´ve got that something

Jag saknar han, vill inte sitta här själv och bara tycka om han mer och mer. Jag vill va där
vid han och tycka om han mer och mer. Jag hatar att sakna, för de är så kallt. Det är vekligen
kallt att sitta här uttan dig, fan jag saknar dig så mycket älskling!

image9

Long way to go

Sov hos Rebecca i natt. Drömde att jag och Niklas låg inne på min säng, sen skulle jag gå upp och kolla nått uppe. När jag kom ner igen såg jag en hög med svart-vita kort på min säng, han hade skrivt på dom som att de var brevpapper. Så stod de massa om att vi inte kunde vara tsm längre. Kommer inte ihåg anledningen varför, kommer bara ihåg att han hade dåligt samvete av de. Sen vakna jag av att jag grät.
Men jag lyckades somna om och drömde att de va nå grönklädda gubbar som skulle komma hem till oss, jag visste att de va nått skumt med dom och sa de till pappa. Så när gubbarna kom in genom ytterdörren stod jag och pappa med vasin bössa i handen. Men gubbarna lyckades ändå kidnappa Lisa, sen blev de vattenkrig och Lisa när lisa höll på att springa in i huset så vakna jag av att jag ryckte till med hela kroppen.
Så nu sitte jag här och är trött, för jag har verkligen inte sovit gott i natt.
(Förlåt om de va helt rörigt,
men jag orkar verkligen inte läsa igenon de)


Och att man är trött hjälper ju inte till med att sakna Niklas mindre precis. Jag verkligen önskar, önskar, önskar att jag bara kunde gå bort till han. Att det va en, två kilometer dit. Huu, att man aldrig är nöjd, fan jag har de så bra så jag skall inte klaga. Men de är ändå lite jobbigt att de är två mil, att de inte går nån buss dit och att jag vekligen inte kan ta mig dit själv. De stör mig ganska mycket. Men som sagt, jag har de så jävla bra!

Rebecca åker till Skåne i morgon klockan 07.05, tror jag. Hade verklign vart kul att åka med henne :) Att ha vart i Skåne med henne en gång till. Men vi har ännu chansen för fler gånger. <3

image8

Nu skall jag kolla klart på massa bilder som jag inte kan kolla klart på, för då hittar jag en ny
människas bilder som jag måste kolla igenom. Så går de om och om igen. När jag har suttit
med de ett bra tag läser jag massa bloggar, youtube. Jag skulle kunna sitta här i timmar, jag
sitter här i timmar. De är helt sjukt va man kan va lat, men de är rätt skönt ibland!


Svart, vitt, rött, grönt,

jag tycker så mycket om te!! :)
Jag älskar te och bruna glassar, hah.

Är sjuk. eller nu är jag nog så pass frisk att jag kan gå i skolan i morgon. Vi har matte prov, så enda anledningen att jag går dit i morgon är för att kunna göra nått på kvällen. Har inte en aning om vad jag skall göra.. men de hittar man väll på får man hoppas :P
Sitter och försöker hitta nån musik. Men de går inte toppen bra..I really wanna show you

Ist för att sätta mig och plugga,
ist för att för att gå och lägga mig,
så satt jag mig här och gör inte nån nytta..image7

Men nu skall jag iaf försöka att sova,
i min säng. Det enda som fattas är en viss Niklas Pettersson <3


Underbar, Underbar, Underbar

Niklas åkte precis hem, saknar människan redan<3
Önksar att jag bode breve dig så jag bara kunde springa
in och säga godnatt!


Beautifulones,

Jag älskar alla dessa bloggar, att dom lägger upp musik, bilder och skriver massa. Det är helt underbart att sitta och läsa va dom pycker, panikskrivningar och massa. Skulle kunna sitta här i timmar. Men de skall jag inte göra för jag behöver sova. Blev inte så mycket sönt i natt. Tog igen de när jag kom hem, för jag somna i soffan med en gång när jag kom hem, sen vakna jag vid halv nio. Är ännu trött, så nu skall jag krypa ner i min säng och föröka sova. Gör jag inte de så skall jag va lite kreativ och mysa med min dagbok.

Niklas kommer hit i morgon :) <3,
"det är bättre att han nån att sakna,
än att inte ha nån alls"

God natt


The one thing that I tried to hold on to.

...


Dansande

image6

Jag älskar denna dansande, underbara te-drickande människa så ortoligt mycket.
Jag har gjort så mycket med dig och jag vet att jag kommer göra så mycket med dig. 
Jag är så glad att du var med mig i bunge, lr rättare sagt att jag åkte med dig och satt
alla domdär jävla timmarna i kyrkan, jag är så glad att jag inte hoppa av de.  

I know where I want to go

Jag önskar jag kunde dela med
mej av all energi jag får varje dag,
timme, minut, sekund han är i mitt huvud.
image3

RSS 2.0