14 Sep - Foto ADetta har vi gjort på vår fotolektion i dag. Inte en toppen bild, men min kamera på mobilen är inte bättre än såhär.

Jag kommer så klart inte på vad det heter nu. Men vi la på olika saker fotopapper och sen belyste de. Kul va det, och jag måste testa mera sen när jag kommer hem någon dag.

Gick lite på stan efter skolan, skulle ha ett vitt linne som är lite längre (någon som vet vart det finns?). Det har funnits hela sommaren men det har aldrig blivit av att jag har köpt något. Så nu när jag skall ha det finns det inte i en enda affär va jag kunde se.
Men jag hittade 30 galjor för 15 kr på Cubus. Jag skall nämligen hänga upp alla mina kläder i garderoben ist för att ha dom på hyllor.
Sen hittade jag en skinjacka som jag kanska, kanske, kanske skall köpa. För jag har tappat bort min gröna jacka, hur man nu kan göra det.

13 Sep - Klinteberget

Hjalmar och jag åkte till klinteberget och tog lite kort. Dum som jag är orkade jag inte ta med mig stativet när jag åkte hemmifrån, för då hade de verkligen blivit jätte fina bilder.
Nu skall vi gå ner och se på Ensam mamma söker.

13 Sep - Ändring.

Jag håller på att göra om bloggen lite, igen.
Skall försöka göra det klart den här gången. För när jag har gjort det förut har jag ändrar bakrung, header och texten lite. Men nu hade jag tänkt fixa det från topp till tå (så mycket jag kan, vilket inte är super mycket.)
Just nu funkar det inte som jag vill och jag vet inte hur jag skall göra för att de skall funka. Men det fixar sig nog får man hoppas.

RSS 2.0