24 Maj - Med glass en glass i handen

Äter glass och skall precis börja redigera lite bilder från idag som Lisa har tagit. Har haft de super kul i dag med, hade inte vart fel om vi skulle ha hållit på i en vecka till.


24 Maj - Almedalsbiblioteket i dag oxå

"Rune Kalf-Hansen är med oss även på söndagen och lagar häftig mat med Fjodor från Ebba Grön. Kl 15.00 - 16.00 i foajén"

Skall snart åka in till stan, kom och kolla :)

24 Maj - Köpa eller inte köpa?

 
Eller rättare sagt "skall jag ha kvar dom eller lämna tillbaka dom?"
För jag har redan köpt dom och kan inte bestämma mig. Vad tycker ni?

23 Maj - Rune Klaf-hansen

Jag va inne på Almedalsbiblioteker igår och hjälpte till att laka lite mat på senen. Först hjälpte vi (Kevin & Jag) till att laga lite mat med Rune som va med i toppform. Superkul och jätte inspererande verkligen. Man får lust att spring hem i köket och latästa allt vi gjort själv.

Sen hjälpte vi en tjej som hade gjort en bok om desserter.


22 Maj - Det regnar

Jag ligger i sägen och har ingenting att göra och jag saknar Hjalmar

21 Maj - Haimkokt


21 Maj - Morgonsol


Vaknade fyra minuter i sex. Gick upp och tog i knapparna i kockrocken som va ny tvättad.
Klädde på mig och kom på att de va röd dag och att bussarna går som på söndagar.
Så min pappa fick köra mig till skolan.

19 Maj - Jag är helt övertygad om att glass är det godaste

Det blev inga wienerbröd idag. Vi kom fram till att de va allt för ut tjatat för att göras så vi gjorde äppelflarn ist, gott blev det. Jag har jobbat i en och en halv timme. Myggorna har kommit nu. Jag märker väl när jag går och lägger mig om jag har fått nått myggbett eller inte.

Jag har hunnit med att göra hjortronsorbet oxå. Glass är väl bara för bra för att va sant. Jag önskar att den människan som kom på de ännu levde så att jag kunde tacka för all den glass som kommer in i min mun!
Nu skall jag fixa lite med svenskauppgifter som skall in i morgon
19 Maj - Jobba, jobba, joobba

Jag han med kvart över två bussen som tur va. Sol och fint är de ute så nu skall jag jobba ett tag. Hoppas jag orkar göra de i några timmar så att jag får något betalt. Skriver mer sen.
Ha de bra :)

19 Maj - Godmorgon

Nu är jag i skolan. De är en äcklig dimma ute. Ni vet när man känner hur fuktigt de är i ansiktet och man blir lite blöt om kläderna. Kallt va de att cykla till bussen för jag har glömt min jacka hos Hjalmar. Skall snart gå och byta om till kockkläder och jag tror att jag skall göra winebröd idag. Är en aning trött på de, för det är någon som har bakat det varje tisdag hela dehär året.
Hoppas det blir lite bättre väder sen när jag kommer hem så jag kan jobba och få lite pengar. Har lånat för mycket av alla eftersom jag inte har haft nått kort. Känns inte så super bra. Jag håller tummarna på fint väder i eftermiddag och går och byter om nu.
Ha de bra

18 Maj - Ben&Jerry's

Jag skulle skicka tillbaka en bikini från Ellos. Då skulle man slå in de mer "kvittot" i paketet. Så jag tog papper och tejp och börja slå in bikinin men blev skit sur när det inte gick som jag ville. Så jag rev upp hela paketet igen och undrade om jag kunde lägga det i en kartong.  Men jag väntade med det och tyckte att jag kunde vänta tills mamma kom hem. Undertiden tänkte jag fixa med mitt kort som jag spärrade när jag trodde att plånboken va snodd. Så va de borta, jag hittade inte någonstans. Letade igenom hela skrivbordet (där det låg en aning mycket saker). Jag blev verkligen skit arg att jag inte hittade de eller att paketet inte gjorde som jag ville. Så jag ringde mamma om och om igen. Hon svarade inte för att hon va på utvecklingssamtal med Lisa. Tillslut slängde jag telefonen i sängen. Kollade i lådorna och hittade bankomatkortet. Jag kan inte håla reda på saker om jag lägger dom på ett klokt ställe. De är mycket lättare om de ligger på golvet. Sen kom mamma hem och slog in paketet, så de löste sig tillslut.


Mamma: Jaa, de är bättre att du köper glass än cigaretter.


Lisa: Nu har Anna köpt livsglädje.M: Vad vill du bli när du blir stor?
A: Mamma
M: Nej nu blir jag snart rädd, förut gick du och kolla på blöjor.


18 Maj - Datasalen

Sitter i HRs datasal med Emma Ohlsson (hon ville inte att jag skulle kalla henne för Emma O, därför Emma Ohlsson). Hon gör rästuppgifter och jag sitter och kollar runt på lite bloggar. Jag önskar att vi hade photoshop på våra datorer här. För det är lite tråkigt att man inte kan lägga in nå bilder när man sitter i skolan.
Jaa, grejen är den att jag är sämst på att skriva i bloggen. Jag tycker de är super kul, men det låte jätte tråkigt och onödigt när jag läser igenom allting. Så jag brukar oftars bara stänga ner sidan och strunta i det ist.
Det är bra med bilder "en bild kan säga tusen ord".
Men det är kanske lite tråkigt med BARA bilder, eller vad säger ni?

17 Maj - Inlines & andra doppet


Vi åkte ner mot hamnen och Iza drog Hjalmar. (Sanningen är den att jag inte kan hålla i henne för jag klarar knappt av att åka och kan absolut inte stanna!) Efter en liten stund, när vi precis kommit ner till hamnen kom Oscar efter och fick för sig att han skulle bada. Jag hoppa i först och Oscar tog en aning mycket tid på sig att komma ner i vattnet. Men när han väl kom ner och upp igen, så gick han i en gång till. Så då va jag tvungen att hoppa i jag med.
Så det blev två dopp i dag. Måste säga att de va en aning varmare denhär gången än va det va i påskas!

Vi åkte från klinte och hem till mig för en liten stund sen. Så nu sitter vi vid tvn och ser på någon film på 4an som jag inte vet vad den handlar om. Jag tror jag skall gå ner och göra en glass åt mig och titta på filmen.


17 Maj - Efter två koppar oboý & en te..

skall jag och älskling ut och åka lite inlines. Eller rättare sagt, han åker efter Iza och jag måste åka själv. Så han behöver inte göra nånting. Men men, jag behöver motionen mer än va han gör så jag skall väl inte klaga. Men de känns lite jobbigt när han ligger 10 m framför mig och jag åker så fort jag bara kan. Sen när han stannar och väntar på mig så är jag helt slut och han märks det inte nånting på. Det känns bar, väldigt bra...

17 Maj - Lek i lekparkem med Vilma & Emina
17 Maj - Vart ä solen jag ville ha?

Det ser ut som att de skall va sol och fint. Jag tog med mig bikini och en bok hemmifrån igår så att jag skulle kunna sola HELA dagen i dag. Men ist är det ett grått täcke över himmelen. Kallt och fuktigt ser det ut. Hoppas det blir bättre sen, för klockan är inte så mycket ännu.

Men Emina och Vilma är här iaf (:
så nu skall jag gå ner och leka
Ha de bra & hoppas att ni har mer sol än va jag har!

16 Maj - VåffelfestVåra grannar (Ulla & Matts mer exsakt) brukar ha en våffel fest en gång om året.
Det har aldrig regnet när vi har haft de och det gjorde de inte i år heller. 

15 Maj - Mys hos Rebecca


Rebecca fyllde år i onsdags, så vi var och fira henne lite (:12 Maj - 1 år med min Hjalmarmin Hjalmar

14 Maj - Touch my skin

So let's pretend that for a moment
we have never loved before
touch my skin
and i will kiss your lips

14 Maj - Torsdag

Om man skulle gå ut och se om det går att sola, eller om de blåser för mycket.


11 Maj - 1 år med Hjalmar i morgon, HJÄLPSom sagt, jag och Hjalmar har vart tillsammas i ett år i morgon.
Jag har inte en aning om vad vi skall göra :(
Någon som har ett förslag, vad har du gjort kanske?

Puss & Kram

11 Maj - Nästan klar med alla restuppgifter

Sitter på svenskan nu och har inte nått att göra.

Patrik tog precis ett p-piller av mig och svalde de, hahah!

I morgon har jag och min Hjalmar vart tillsammans i ett år, nån som vet nått mys vi kan göra?


9 Maj - Va med Vilma en stund igår {8 maj}

JAG VILL OXÅ BLI STOR OCH FÅ BARN NU!!

5 Maj - Plånboken av inte snodd

Precis när jag hade tryckt på knappen för att polisanmälningen skulle skickas och jag gick ner och satta mig vid matbordet ringde Hjalmar och sa att dom hade hittat min plånbok. Den låg i bilen som vi åkte till Björke med. Den hade kommit under nå filtar, de va därför dom inte hade sätt den när dom letade. Men nu har jag min plånbok här vid mig. Tummen upp för de :)


5 Maj - Sen bjöd Hjalmar på pizza {3 maj}En god pissa va de kan jag tala om. Sen åkte vi till Lena :)

5 Maj - Här kommer bilder från i söndags

Hjalmar, jag & Iza var ute och gick på stranden. och det fanns
massa fina texturer där som jag fotade plus lite annat. Här är några av bilderna.


3 Maj - Redan den 3 maj?

Tiden går hur fort som helst och snart slutar vi skolan och får sommarlov. Om 9 dagar har jag och Hjalmar vart tillsammans i 1 år <3! Solen skiner och jag skall gå ut och sola. För jag har vart så dum och valt en pojkvän med en familj som är brunare på vintern än va jag är i slutet av sommaren. Så om jag skall våga visa mig på stranden med dom i sommar är de nog bäst att ligga i i solningen!!


1 Maj - Nya kläder och smycken


1 Maj - Bilden i går och lite valborg {30 april}

Sitter uppe vid tvn och är lite hungrig. Hjalmar ligger ännu nere i sängen och har ont i sitt huvud.
Först var det ju tänkt att vi skulle åka till fårösund, sen blev de ändrade planer så vi skulle åka till eksta men tillslut blev det bestämt att vi skulle till björke. Det va ganska lugnt i börja, men sen kom det bara mer och mer och mer folk. Tillslut kunde man nästan inte komma fram inne i huset.  Igår på bilden fick vi tre vita papper och tre svarta. Sen skulle vi klippa och klistra en bild som va romantisk/sensuell, en som va rak/enkel och en som va lekfull och experimentell Patrik hitta min kamera oxå och tog 200 kort på när folk gick utanför fönstret. Men nu är dom bort som tur va. Måste gå igenom alla mina bilder på kameran, för minneskortet börjar bli fullt.

Min plånbok/plåmbok (jag vet aldrig vilket de är av de som är rätt) är borta. Antingen ligger den hemma hos Johan eller så har någon snott den när vi va i björke. Och jag hoppas verkligen att den ligger hemma hos Johan. De blir så mycket krongel och pengar som försvinner.

Anna


RSS 2.0